Nieuws

Winnaars Ordina Innovation Challenge bekend

Naar jaarlijkse gewoonte richtte Ordina wederom een wedstrijd in voor innovatieve ideeën. Dit jaar gingen M-Brace en Building Intelligence met de prijzen lopen.

 
Ordina richt sinds twee jaar geleden een jaarlijkse wedstrijd in voor innovatieve ideeën met maatschappelijke impact in de Benelux. De editie van dit jaar draaide rond het thema ‘Humanisering van IT’ en kende twee winnaars.
 
Allereerst werd de juryprijs gewonnen door M-Brace. De vakjurywinnaar ontwikkelde een robotische brace met een online monitoringservice. Hierdoor kunnen patiënten herstellende van een beroerte thuis revalideren zonder dat de kwaliteit van zorg achteruit gaat.
 
Andere winnaar van de Ordina Innovation Challenge was Building intelligence. Deze won de publieksprijs en ontwikkelde een systeem dat helpt bij het verbeteren van werkomgevingen door organisaties inzicht te geven in het ruimtegebruik binnen kantoorpanden. Beide winnaars kregen een geldprijs van 35.000 euro en zullen een jaar lang bijgestaan en geholpen worden door Ordina.
 
“M-Brace en Building Intelligence zijn de verdiende winnaars van de Ordina Innovation Challenge,” zegt Stépan Breedveld van Ordina. “Ze laten allebei zien hoe je met behulp van technologie tot oplossingen kunt komen die het leven van mensen verrijken. De Innovation Challenge is het ideale platform om innovatieve partijen te verbinden en aan duurzame oplossingen te werken.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business