Nieuws

Adobe versterkt e-sign functie in Document Cloud

Adobe voegt nieuwe mogelijkheden toe om elektronisch ondertekenen in de Adobe Document Cloud nog soepeler te laten verlopen.

 
Softwarebedrijf Adobe breidt zowel de mogelijkheden van elektronisch ondertekenen uit als de samenwerkingen die het ondersteunt in het Document Cloud ecosysteem. Adobe bouwt stevig aan zijn zakelijke platformen, nadat het recent ook al aankondigde dat samen met Dropbox het bewerken van pdf’s in de cloud vereenvoudigd heeft.

Verse instrumenten

Het elektronisch ondertekenen van documenten in de Adobe Document Cloud krijgt enkele nieuwe impulsen. Er is een drag-and-drop Workflow designer toegevoegd waarmee gebruikers eenvoudig een sjabloon kunnen creëren voor hun ondertekeningen, en Advanced Workflows geeft hen de instrumenten in handen om op maat gemaakte apps te bouwen die bedrijfsprocessen automatiseren.
 
Verder voorziet Adobe een geavanceerdere vorm van elektronisch ondertekenen: digitaal ondertekenen. Deze e-signmogelijkheid is voldoet aan EU-regelgeving en wetgeving voor gereguleerde sectoren. Andere nieuwe functies in de Document Cloud zijn Enterprise Mobility Management en Signature Capture. Adobe belooft ook een snellere gebruikerservaring dankzij verse tools.
 
Daarnaast heeft het bedrijf ook zijn bestaande partnerships verdiept met Workday, Salesforce en Ariba voor het ecosysteem van Document Cloud. Schakelen tussen software en het koppelen van de verschillende diensten verloopt nog eenvoudiger.
 
Beeld: Ken Wolter / Shutterstock.com

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business