Nieuws

Dropbox en Adobe vergemakkelijken aanpassen pdf's in de cloud

Adobe en Dropbox hebben de handen in elkaar geslagen: de apps van beide bedrijven zullen beter samenwerken en het aanpassen van pdf's in de cloud vereenvoudigen.

 
Dankzij een verbeterde samenwerking tussen Dropbox en Adobe zullen gebruikers binnenkort gemakkelijker PDF-bestanden kunnen bewerken in de cloud. De apps van beide bedrijven spelen beter op elkaar in. “De noden van onze klanten evolueren constant. Vandaag is mobiel aan zet en verwachten mensen om snel en eenvoudig te kunnen werken waar en wanneer ze willen,” stelt Kevin Lynch, senior vice-president bij Adobe.
 
Pdf’s zijn met voorsprong het meest voorkomende bestandstype dat in de cloudopslag van Dropbox wordt bewaard. De verbeterde functionaliteit moet klanten van beide bedrijven kunnen bekoren. Specifiek gaat het om het samenspel van Acrobat Reader en van de Adobe Document Cloud met Dropbox. Nadat ze hun Dropbox account met de applicaties hebben gelinkt, kunnen gebruikers bestanden direct oproepen binnen de Adobe apps. Elke verandering die ze maken synchroniseert automatisch met de bewaarde bestanden in Dropbox.
 
Omgekeerd krijgt u in Dropbox de optie om meteen de juiste Adobe app te openen als u een pdf aanklikt, waar u dan de bestanden kan bewerken. De nieuwe functies gaan vandaag live op de desktopversie. Integratie met iOS zal in de komende maanden arriveren, Androidgebruikers zullen minstens tot de jaarwisseling moeten wachten om te genieten van de snellere navigatie tussen Dropbox en Adobe.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business