Nieuws

Samenwerking Microsoft en Salesforce breidt uit

Salesforce en Microsoft halen de banden sterker aan: nog meer van hun CRM-programma's zullen beter met elkaar samenspelen in de toekomst.

 
De twee bedrijven zijn concurrenten als aanbieders van CRM-software, maar Microsoft en Salesforce zijn ook partners. Op Salesforces ontwikkelaarsconferentie Dreamforce hebben beide laten verstaan dat ze zich engageren om nog meer van hun programma’s te integreren.
 
Salesforce en Microsoft kondigden een nieuw partnership in mei vorig jaar aan. Op de vorige editie van Dreamforce was dat al goed voor heel wat aankondigingen over programma’s die beter met elkaar zouden samenwerken, en nu is dat niet anders.

Samenspel

Gisteren hebben de bedrijven de algemene beschikbaarheid ingeluid van de Salesforce App voor Outlook die werkt met Office 2013 en Office 365, en van de Salesforce1 mobiele app voor Office.
 
De twee hebben ook gezegd dat ze Skype for Business en OneNote zullen integreren in Salesforce Lightning, de nieuwe naam voor Salesforces belangrijkste CRM-software. Ook op de planning: de integratie van Office Graph en Office Delve met Salesforce programma’s. Deze nieuwe samenwerkingen zouden in de tweede helft van 2016 realiteit worden.
 
Salesforce heeft daarnaast bekend gemaakt dat het een Salesforce1 mobiele app voor Windows 10 zal leveren, ook in die tweede helft van 2016.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business