Nieuws

KBC selecteert 15 meest belovende Belgische start-ups

Incubatorproject Start it @kbc heeft 15 veelbelovende Belgische start-ups beloond met een Brusselse werkplek waar ze hun ideeën kunnen uitwerken.

 
15 beginnende Belgische techbedrijven hebben met succes hun idee aan de man gebracht bij KBC. Dat organiseerde al voor de vijfde keer op rij Start it @kbc, de grootste start-up incubator in België.
 
De starters stellen hierbij hun project voor aan een professionele jury. Zij die de jury kunnen overtuigen krijgen als beloning een werkplek op een aantrekkelijke locatie cadeau. Tot nut toe was dat telkens in een andere centrumstad. Dit jaar was Brussel aan de beurt.
 
In totaal dongen 28 start-ups naar de begeerde werkplekken, waarvan 15 een sleutel kregen. Opvallende formats die het haalden zijn o.a. Againagain dat een platform wil maken voor speelgoedabonnementen, MatchTalks dat livepolls wil organiseren via een app tijdens voetbalmatchen, Breadsy dat een marktplaats wil inrichten voor het kopen van ambachtelijk brood en patisserie en Zendo dat het eerste anti-stress drankje in Europa wil produceren. Alle winnaars kan je terugvinden op de website van Start it.
 
Zij mogen nu intrekken op de Wetenschapsstraat 23 te Brussel. Daarnaast kunnen ze ook steunen op de ervaring van eerdere lichtingen van Start it @kbc en krijgen ze ook coaching en opleidingen. Onze eerste Brusselse pitch is een groot succes. We zijn heel blij met deze nieuwe lichting innovatieve ondernemers, stelt Katrien Dewijngaert, jurylid en mede-oprichter van Start it @kbc. De maar liefst 18 nationaliteiten binnen de teams weerspiegelen het internationale karakter van Brussel en verrijken Start it nog meer. Onderlinge kruisbestuiving is een van de grote sterktes van ons uitgebreide netwerk.”
 
De volgende site van Start it @kbc zal Kortrijk worden. Geïnteresseerden kunnen nog tot 24 september een project indienen via de website van de organisatie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business