Nieuws

Lucratieve Belgische domeinnamen gaan onder de hamer

Deze maand organiseert 's werelds grootste domeinnaammarkplaats Sedo een veiling voor prominente Benelux internetadressen. Ook gewilde .be adressen staan op de lijst.

 
Een goedgekozen domeinnaam kan het verschil maken of u wel of niet gevonden wordt online. Dat heeft de van oorsprong Duitse website Sedo goed begrepen. Het is de grootste webmarktplaats voor de verhandeling en veiling van domeinnamen. Deze maand gaan gewilde Benelux webstekken onder de hamer.
 
Van 16 tot 23 september kan u er bieden op domeinnamen als computer.be, webshop.be, talencursus.be, internetpoker.be, cadeaus.be en nog vele andere allicht lucratieve webadressen met .be, .nl, .eu of .net extensies. Sedo sluit de veiling na zeven dagen af.
 
Het hoopt met deze Benelux editie 400.000 euro op te brengen. Dat lijkt geen onoverkomelijke taak als je er de cijfers van vorige veilingen bijneemt. Volgens Sedo gingen domeinen als relatiegeschenk.nl en huren.nl voor respectievelijk 72.000 en 66.500 euro onder de hamer. Duizelingwekkende cijfers voor enkel maar een digitaal adres en een onmiskenbaar teken dat een concurrentiële googleranking belangrijker is dan ooit.
 
Hoopvolle Belgische bieders slapen misschien al beter als ze weten dat relatiegeschenk.be voor een iets lager bedrag dan zijn Nederlandse tegenhanger van eigenaar wisselde, namelijk 18.100 euro. De volledige lijst van beschikbare namen ziet u hier.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business