Nieuws

Tobania en Lucentis.Consulting kondigen partnership aan

De Belgische IT-bedrijven Tobania en Lucentis.Consulting gaan samenwerken om een uitgebreidere service te kunnen aanbieden.

 
De Belgische IT-bedrijven Tobania en Lucentis.Consulting slaa, de handen in elkaar. Dat hebben beide ondernemingen aangekondigd in een persbericht. De samenwerking moet het dienstenpakket van Tobania versterken.
 
Specifiek zal Lucentis.Consulting de unit Infrastructure & Security Solutions (ISS) van Tobania bijstaan. “Dit strategisch partnership houdt specifiek in dat Lucentis.Consulting Tobania zal ondersteunen in de oplevering van architectuurstudies van complexe projecten en daarnaast de begeleiding voorziet bij de optimalisatie van deze architectuur”, licht Francy Lutgens, Business Unit Manager Tobania ISS, toe.
 
Lucentis.Consulting is een jong bedrijf dat in 2015 werd opgestart. Het bedrijf stelt zes mensen te werk en is gelokaliseerd in het Kempense Mol. Lucentis specialiseert zich in “het definiëren van roadmaps, het op één lijn brengen van ICT-services met business strategieën en deze voor te bereiden voor operationalisering”.
 
Tobania is een van de grotere spelers in ons land in de sector van IT-resourcing. Het verzamelt zo’n 550 werknemers onder zich. Ook Tobania in zijn huidige vorm bestaat nog niet lang: het bedrijf ontstond in 2014 na een fusie van Tobius en Saga Consulting Group.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business