salesforce

Salesforce.com heeft een lijn van nieuwe apps klaarstaan voor de Apple Watch, gericht op efficiënter werken.

Advertentie

 
Salesforce.com versterkt zijn portfolio deze week met een resem apps voor wearables, meerbepaald voor de Apple Watch. In de selectie zit onder meer BetterWorks Wear, dat retailers en sales personeel op de hoogte houdt van nieuwe verkoopstargets, TaskRay waarmee men nota’s kan dicteren en rechtstreeks opslaan in de Salesforce cloud, en FieldExpert, waarmee werknemers op de baan agenda-, verzoek- en klantenupdates ontvangen. En dat allemaal op de smartwatch aan hun pols.
Betterworks Wear
De lancering geeft Salesforce opnieuw de kans om zijn Internet of Things catalogus in de verf te zetten. de collectie van meer dan 20 apps die het vrijgeeft zijn allemaal gebouwd voor het Salseforce1 platform met de Salesforce Wear ontwikkelaarskit.
 
Vorige week nog heeft het bedrijf nieuwe Instagram data geïntegreerd op zijn Marketing Cloud dankzij de API die het sociale netwerk onlangs inschakelde. Veel meer nieuws over Salesforce.com is over een maand te verwachten, wanneer de jaarlijkse conferentie van het bedrijf – Dreamforce – van start gaat.
 
Beeld: Ken Wolter / Shutterstock.com

Nina’s internetleven draait op Windows en Android, haar muziek op een iPod en Spotify. Ze selecteert elke dag het nieuws dat je moet gelezen hebben en schrikt er niet voor terug om ook de zakelijke kant van IT te belichten.