Nieuws

Salesforce lanceert pakket bedrijfsapps voor Apple Watch

Salesforce.com heeft een lijn van nieuwe apps klaarstaan voor de Apple Watch, gericht op efficiënter werken.

 
Salesforce.com versterkt zijn portfolio deze week met een resem apps voor wearables, meerbepaald voor de Apple Watch. In de selectie zit onder meer BetterWorks Wear, dat retailers en sales personeel op de hoogte houdt van nieuwe verkoopstargets, TaskRay waarmee men nota’s kan dicteren en rechtstreeks opslaan in de Salesforce cloud, en FieldExpert, waarmee werknemers op de baan agenda-, verzoek- en klantenupdates ontvangen. En dat allemaal op de smartwatch aan hun pols.

De lancering geeft Salesforce opnieuw de kans om zijn Internet of Things catalogus in de verf te zetten. de collectie van meer dan 20 apps die het vrijgeeft zijn allemaal gebouwd voor het Salseforce1 platform met de Salesforce Wear ontwikkelaarskit.
 
Vorige week nog heeft het bedrijf nieuwe Instagram data geïntegreerd op zijn Marketing Cloud dankzij de API die het sociale netwerk onlangs inschakelde. Veel meer nieuws over Salesforce.com is over een maand te verwachten, wanneer de jaarlijkse conferentie van het bedrijf – Dreamforce – van start gaat.
 
Beeld: Ken Wolter / Shutterstock.com

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business