Nieuws

Hoe digitalisering KMO’s kan helpen

Technologie en bedrijven zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch lijken veel KMO’s vast te houden aan hun oude manier van werken. Hier zijn enkele redenen waarom digitalisering ook uw bedrijf kan helpen.

Toegankelijkheid

Of het nu van de andere kant van de wereld is, of een andere verdieping, door uw fysieke bestanden te migreren naar de digitale wereld, zijn werknemers altijd en overal in staat deze bestanden te raadplegen.

Beveiliging

De kans om bestanden kwijt te raken, wordt bijna volledig geëlimineerd door deze te digitaliseren. Bij fysieke bestanden, konden werknemers deze ook steeds ongezien en mogelijks onopgemerkt aanpassen. Op gedigitaliseerde bestanden kunnen echter audits worden uitgevoerd, waardoor steeds achterhaald kan worden wie een foutieve aanpassing heeft gedaan.

Opslagruimte

Een archief met fysieke data kan al snel een hoop plaats innemen binnen bedrijven. Het huren of kopen van deze extra ruimte brengt een hoop kosten met zich mee. Door deze data te verplaatsen naar digitale opslag, kan deze ruimte worden vrijgemaakt voor meer winstgevende doeleinden.

Efficiëntie

Door alle bedrijfsdata te digitaliseren, zullen uw werknemers veel minder tijd spenderen aan het zoeken naar dat ene bestand. Deze toegenomen efficiëntie laat de werknemer toe zich te concentreren op andere, meer belangrijke zaken.

Opportuniteiten

De digitalisatie hoeft niet te stoppen bij het online bijhouden van data, het kan ook volledig nieuwe perspectieven bieden. Door een op web gebaseerde aanpak te gebruiken, zou het zelfs volledig onnodig kunnen worden kantoorgebouwen te hebben voor uw bedrijf.
 
Op 26 november organiseren Smart Business en ZDNet een gratis seminarie over het digitale kantoor. Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven vindt u op www.businessmeetsit.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business