Na 15 jaar dienst bij Minoc, verlaat William Visterin het bedrijf. Visterin was tot op vandaag hoofdredacteur B2B bij Minoc Data Services.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox! 
Hij stond in voor de inhoudelijke aansturing van Smart Business, zowel het magazine als de website (www.smartbiz.be) die zopas werd vernieuwd. Daarnaast bepaalde hij de inhoudelijke lijn van de Business Meets IT-seminars en stond hij aan het hoofd van de adviesraad bij de uitreiking van de succesvolle Smart Business Awards.
 
Visterin gaat aan de slag bij Mediahuis/Content Connections, als coördinator van Jobat en als hoofdredacteur van MARK Magazine.
 
Leo Vogels, zaakvoerder van Minoc Data Services, accepteert de beslissing van zijn voormalige B2B-hoofdredacteur om het bedrijf te verlaten en wenst hem het allerbeste met de verdere voortzetting van zijn carrière. De bedoeling is dat Minoc Data Services en Visterin in de toekomst nauw contact houden in de lijn van hun voormalige en vlotte samenwerking.
 
Binnen Minoc wordt Visterin vervangen vanuit de Minoc-redactie, alsook door een redactionele adviesraad die mee de inhoud van Smart Business zal bepalen vanuit verschillende sectoren. Er zal aan William gevraagd worden om onderdeel te blijven uitmaken van de raad van experten voor Smart Business om de continuïteit te garanderen.