Docker logo

Via twee nieuwe instrumenten wil Docker bedrijven helpen met het dagelijkse beheer van zijn containersoftware.

Advertentie

Om zijn software begrijpelijker en overzichtelijker te maken, reikt Docker ondernemingen twee nieuwe instrumenten aan. Bedrijven die Dockercontainers gebruiken kunnen nu beroep doen op klantenondersteuning van het softwarebedrijf. Bij het standaard abonnement van 150 dollar per maand krijgen ondernemingen nu e-mail support. Gaat het om een uitgebreidere dienstverlening, dan zal Docker ook snellere ondersteuning voorzien.
 
Daarnaast heeft het software voor een centrale hub gelanceerd, Docker Trusted Registry genaamd, waarop bedrijven hun containers kunnen beheren en bewaren. Het programma is de in-house versie van Docker Hub Registry, de online opslagplaats van het Amerikaanse softwarebedrijf.
 
Sinds de release van de Dockersoftware twee jaar geleden zijn er al meer dan 300 miljoen containers gedonwload. Grote namen als Ebay, de BBC, Spotify en ING zouden regelmatig gebruik maken van de technologie. Onlangs nog lanceerde IBM de mogelijkheid om via zijn Bluemixplatform dockercontainers aan te vragen.

Advertentie

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here