Netapp brengt nieuwe oplossingen voor het overbrengen van data van flash naar disks naar de cloud.

Advertentie

Netapp brengt binnenkort de AFF8000-serie uit. Het wil zich met de nieuwste toevoeging aan de All Flash storage-serie richten op bedrijven. Zij krijgen dan toegang tot het innovatieve Data ONTAP FlashEssentials om de efficiëntie van flashtoepassingen te verbeteren. Dit gebeurt door flashoptimalisatie voor gelezen data, inline compressie en ‘zero-based inline deduplicatie’.
De nieuwe enterpisetoevoegingen zoals applicatie-integratie, ingebouwde dataprotectie en integratie met de cloud zorgen voor verbeterde prestaties om transacties uit te voeren, zoals het overbrengen van gegevens van flash storage naar de cloud.
Dankzij de Workload Wizard kunnen Oracle- en Microsoft SQL server-installaties automatisch worden geconfigureerd, waardoor storage-instellingen en de configuratie van hostserver-verbindingen worden vereenvoudigd.
Van de nieuwe AFF8000 zijn vier modellen beschikbaar die kunnen functioneren als zelfstandig systeem of als geconvergeerde infrastructuur met FlexPod. De nieuwe systemen zijn beschikbaar vanaf 25.000 dollar.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here