Aaron Levie
Aaron Levie, de CEO van Box

IBM en Box slaan de handen in elkaar om samen diensten aan te bieden en mobiele apps te ontwikkelen. Vooral voor Box betekent dit een voet aan de wal in het businesssegment.

Aaron Levie
Aaron Levie, de CEO van Box

Techonderneming Box heeft een uitgebreide samenwerking aangekondigd met computerreus IBM. Box is een bedrijf dat cloud en content management services aanbiedt gelijkaardig aan diensten als Google Drive of Dropbox. Deze nieuwe deal kan potentieel veel deuren openen voor Box, vooral op businessgebied.
IBM geeft in de partnership Box de toegang tot zijn analytische en security softwaretools, en Box zal zijn content management systeem in de bestaande producten van IBM integreren. Zo zullen de bedrijven bijvoorbeeld samenwerken aan een nieuwe data-analyse tool dat IBM’s supercomputer Watson gebruikt en de technologie van Box zal geharmoniseerd worden met IBM Verse en IBM Connection. Verder staat ook gezamenlijk werk aan mobiele apps op het programma.
“De troef die wij op tafel kunnen leggen is zeer eenvoudig: content management ervaring,” stelt Box-CEO Aaron Levie. “IBM voegt daar een breed spectrum aan workflow- en analytische software aan toe om dat te kunnen faciliteren.”
Levie is zeer enthousiast over de deal: “Het is absoluut de grootste partnership die we al zijn aangegaan, vooral als je kijkt naar hoe veel het omvat in de productenportfolio van IBM.”

Nina’s internetleven draait op Windows en Android, haar muziek op een iPod en Spotify. Ze selecteert elke dag het nieuws dat je moet gelezen hebben en schrikt er niet voor terug om ook de zakelijke kant van IT te belichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here