Time is money en dat hebben ze bij Regus begrepen. Naast de 16 business centers die reeds aanwezig zijn in België komen daar nu 8 centers bij in belangrijke stations.

Advertentie

Regus is wereldwijd dé marktleider op gebied van flexibele werkplekken. Het bedrijf werd in 1989 opgericht in Brussel en staat tegenwoordig genoteerd op de Londense beurs. In 106 landen biedt het ruim 2300 business centers aan. Met de Express Centers richt het zich op het treinverkeer.
Voor mensen die vaak mobiel zijn en tijdens het reizen moeten kunnen werken, richt Regus reeds in drie stations flexibele werkplekken in: Brugge, Luik-Guillemins en Brussel-Luxemburg. Vandaag opent het nieuwste center zijn deuren in Leuven en in de toekomst komen daar nog minstens vier stations bij met Antwerpen-Centraal, Sint-Niklaas, Brussel-Zuid en Brussel-Centraal.
In de zogenaamde Express centers kan u terecht in een business lounge met leestafels, lounge zetels, thinkpods en vijf vergaderzalen. Daarnaast hebben de centers hun eigen bibliotheken, privé-kantoren en een co-workingruimte voor 28 personen, uitgerust met wifi op hoge snelheid. Iedereen kan er terecht vanaf 6€ per uur.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here