Vorsten.nl

Prins Laurent van België is donderdag aanwezig bij de allereerste uitreiking van de Smart Business Awards in Antwerpen. Hij reikt de Smart Business Award for Green IT uit. Dit heeft het Koninklijk Paleis in Brussel bevestigd.

Advertentie

Het gaat om de allereerste uitreiking van de Smart Business Awards. De Smart Business Award for Green IT, die de Prins zal overhandigen, beloont IT-bedrijven die zich inzetten op het vlak van groene energie. Al zijn er nog andere awards.
Zakelijke IT
De Smart Business Awards zetten ICT-bedrijven in de kijker met name op het vlak van zakelijke IT: software, security, hardware, diensten en telecom. De organisatoren richten zich op alle technologie die voor doorsnee organisaties van belang is: van pc’s tot printing, storage, ERP en mobiele technologie.
De focus ligt op de prestaties en klantentevredenheid van aanbieders in ons land. Onafhankelijk onderzoek, de publieksjury en een adviesraad/vakjury bepalen de winnaars.
Prins Laurent
Tijdens de eerste editie worden prijzen in 25 categorieën uitgereikt. Hieronder dus de ‘Green IT Award’ die Prins Laurent zal uitreiken. Die richt zich specifiek op IT-bedrijven die actief zijn inzake duurzame en groene technologie.
Plaats van het gebeuren is theaterboot De Ark in de Antwerpse haven die is omgebouwd tot conferentiezaal.
Meer info over de Smart Business Awards (en de mogelijkheid tot inschrijven) vindt u op:
//www.smartbusinessawards.be
Foto: Vorsten.nl


Geen velden gevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here