De agenda van het gratis seminar 'Trends in ICT' van 25/6 is compleet. Cijfers en trends vormen de rode draad door het boeiende programma. Inschrijven kan nog .

Advertentie


De agenda van het gratis seminar "Trends in ICT" van 25/6 is compleet. Cijfers en trends vormen de rode draad door het boeiende programma. Er hebben zich al behoorlijk veel gegadigden ingeschreven, maar inschrijven kan nog. Het hele programma vindt plaats op één voormiddag.

Het programma

Tijdens dit seminar krijgt u alle ICT-trends aangereikt die anno 2015 voor uw bedrijf van belang zijn. Tijdens de keynote worden de cijfers gepresenteerd van het onderzoek voor het ICT-Jaarboek 2015/2016.

Het onderzoek (het grootste in zijn soort) behandelt prioriteiten van de bedrijven, tevredenheid over leveranciers, marktaandelen en budgetten.

Trends

Het programma is verder gebouwd rond de belangrijkste trends die vandaag heersen in zakelijk IT. Volgens het concept lichten experts telkens één trend toe.

Deze trends hebben allemaal betrekking op uw organisatie. Enkele van de trends zijn: digitale transformatie, (hybrid) cloud, big data, business software, open source, mobility en storage.

Gratis ICT-Jaarboek

De trends volgen ook het ICT-jaarboek, dat tijdens het seminar wordt voorgesteld. Alle deelnemers krijgen tijdens dit seminar tevens een gratis exemplaar van het ICT-Jaarboek 2015/2016 - een must-have voor iedereen actief in de ICT markt en daarbuiten.

Inschrijven op het gratis event van 25/6 kan op de pagina van het Business Meets IT event over Trends in ICT.

Advertentie