Combell neemt PriorWeb over

Het Belgische hostingbedrijf Combell neemt sectorgenoot PriorWeb over. De 8.000 klanten van PriorWeb worden binnenkort klant bij Combell.

 
Het Belgische Combell kondigt aan dat ze de overname van sectorgenoot PriorWeb heeft afgerond. De klanten van PriorWeb worden binnenkort rechtstreeks klant bij Combell. Met de overname worden, naast de 8.000 klanten ook 20.000 domeinnamen en 500 servers overgedragen.
 
De cultuur van Combell sluit, volgens het persbericht, naadloos aan bij die van PriorWeb en beide bedrijven vonden daarom een goede match. Het gaat over een volledige overname, waarbij op termijn het merk PriorWeb zal verdwijnen. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit bedrijven waaronder veel web agencies en developers. PriorWeb behoort, naar eigen zeggen, tot de top 5 van hostingbedrijven in België.
 
De overname van PriorWeb is er een uit een lange reeks. Combell richtte overigens onlangs ook het bedrijf Unitt, voor managed hosting, op dat zich focust op de Nederlandse markt. Maar bovenal is Combell actief op de Belgische markt.”Straks wordt ruim één op de vier Belgische websites beheerd door het bedrijf van ondernemer en ceo Jonas Dhaenens”, merkt het vakblad Data News op.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business