Bedrijven actief in de ICT-sector kunnen gratis worden opgenomen in de zogenaamde ICT Directory van het ICT-Jaarboek. De deadline ligt hiervoor op 21 mei.


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Elk jaar maken de redacties van Smart Business, ZDNet en PC Magazine een volledig overzicht van de Belgische ICT-markt met het ICT-Jaarboek.

Dit ruim 220 bladzijden tellende jaarboek is hét naslagwerk voor de decision makers en al wie – op welk niveau ook binnen zijn organisatie – professioneel met ICT bezig is.

Het ICT-Jaarboek 2015 wordt op 25 juni op een oplage van 45.000 exemplaren verdeeld naar alle ICT-decision makers in België. Een unicum in de ICT-markt.

Het ICT-Jaarboek bevat een lijst van alle relevante ICT-bedrijven in België. U vindt een overzicht van alle reeds geregistreerde bedrijven via deze weg: //www.smartbiz.be/companies/all/

Gratis opname

Actieve ICT- of dienstenbedrijven kunnen volledig gratis worden opgenomen in het ICT-Jaarboek 2015-2016. Registreren hiervoor gebeurt via deze link: //www.smartbiz.be/register.cfm

Indien uw bedrijf reeds geregistreerd is, kan u via deze weg ook uw bedrijfsgegevens controleren en bevestigen. Dat doet u door in te loggen met uw inlognaam (= uw geregistreerd e-mailadres) en vervolgens op de naam van uw bedrijf te klikken. Controleer de gegevens en bevestig onderaan voor publicatie.

OPGELET: Enkel gecontroleerde en bevestigde bedrijfsgegevens worden gratis opgenomen in het ICT-Jaarboek 2015. Controleer of registreer daarom vóór 21 mei uw bedrijfsgegevens, dus ook als u reeds in een eerdere editie van het ICT-Jaarboek stond.

Even ter info: we nemen ons systeem voor bedrijfsregistratie onder de loep en werken aan een nieuwe website, maar voorlopig gebeurt de registratie nog via de klassieke Webpagina’s.