Live broadcast-app Meerkat breidt uit

De applicatie voor live uitzendingen breidt uit. De app werkt voortaan ook samen met Facebook en Android, en dus niet enkel via Twitter.

Meerkat neemt steeds meer afstand van Twitter. Dat is ook niet vreemd, aangezien de applicatie werd uitgesloten van Twitter. Vervolgens kwam Twitter met een eigen applicatie voor live streaming, genaamd Periscope. Deze heeft Meerkat inmiddels ver achter zich gelaten in populariteit.

Daarom gaat Meerkat het nu proberen met Facebook, dankzij een update voor de iOS-app van afgelopen weekend. Vanaf nu kun je Meerkat-alerts direct publiceren op Facebook, en, nog belangrijker, je kan inloggen via Facebook. Er is geen Twitter-account meer nodig.

Er zijn nog twee vernieuwingen binnen de update. Zo krijgen populaire streams extra aandacht op de voorpagina van de app met een geanimeerd stokstaartje op een raket die er omheen vliegt. Ook kun je emoji"s gebruiken. Je profielfoto verandert dan kort in de door jou gekozen emoji.

Meerkat heeft afgelopen vrijdag ook een betaversie van zijn applicatie uitgebracht voor Android. Als je deze wil proberen kun je hem nu downloaden uit de Play Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business