[Partner info] Telenet Business, gespecialiseerd in telecom, is genomineerd in vier categorieën van de Smart Business Awards.

Advertentie

[Partner info] Veilig, digitaal en efficiënt ondernemen. Dat zijn de uitdagingen van ondernemers en bedrijven om succesvol te zijn. Telenet Business helpt hen hierbij.

Telenet biedt een antwoord op deze uitdagingen door performante basisoplossingen aan te bieden, zowel voor internet, telefonie en TV als voor aanvullende diensten zoals cloud- en securitydiensten. “Onderbouwd door een superieure connectiviteit en omringd door sterke partnerships die de toegevoegde waarde van onze oplossingen verhogen, streven wij naar een ‘Amazing Customer Experience’, aldus Martine Tempels, senior VP Telenet Business, “Maar – en dit is even belangrijk – Telenet Business wil de ondernemer inspireren: via de oplossingen die wij aanbieden, maar ook door verhalen te delen van andere ondernemers en bedrijven.”

Superieure dienstverlening

Eén van de belangrijkste pijlers van het succes van Telenet Business is de niet constante aandacht voor een uitstekende dienstverlening: “Hiermee hebben we altijd al het verschil gemaakt, wat blijkt uit onafhankelijk tevredenheidsonderzoek”, benadrukt Martine Tempels. Zij wijst er ook nog op dat Telenet Business in alle sectoren mooie referenties kan voorleggen, en dat het hoge dienstenniveau mee wordt bewaakt door strenge SLA’s (Service Level Agreements).

Sneller en zekerder

Uiteraard staat of valt het succes van een bedrijf als Telenet met de bedrijfszekerheid en snelheid van het netwerk. Die bedrijfszekerheid wordt – meer dan bij wie ook – gewaarborgd door de grote redundantie die wordt bereikt door een combinatie van toegangstechnologieën: glasvezel, coax, DSL, 4G en 3G.

“Zo zijn bedrijven er zeker van dat ze op élk moment toegang hebben tot het internet”, zegt Martine Tempels, “en dat is geen detail. Op elk moment kunnen terugvallen op een betrouwbaar netwerk is voor bedrijven noodzakelijk.” Maar ook de snelheid is ongeëvenaard, en wordt nog steeds verbeterd, merkt Martine Tempels op: "Na ‘De Grote Netwerf’ - de belangrijke modernisering van ons netwerk waar we zopas mee gestart zijn – zal elk bedrijf bij ons kunnen genieten van internetsnelheden van minstens 1Gbps."

Digitale beveiliging

Tot slot blijft Telenet Business zich bewust van het belang van een goede beveiliging voor uw bedrijfszekerheid, benadrukt Martine Tempels: "Daarom heeft Telenet een gespecialiseerd team met 40 medewerkers die dag in, dag uit niks anders doen dan de data en de interne netwerken van onze klanten beschermen tegen bedreigingen van buitenaf, bijgestaan door onder meer ethische hackers en een heus digitaal wapenarsenaal."

Telenet Business is genomineerd voor de Smart Business Awards in de categorieën Cloud & Mobile innovator, Hosting & Domain, Operator fix + services en Operator mobile. Alle genomineerden en mogelijkheid om te stemmen vindt u op www.smartbusinessawards.be.