De agenda voor het boeiende (en gratis) dubbelseminar van 5/5 over BI/analytics en mobile is compleet. Ook de laatst toegevoegde sprekers geven een goed beeld van wat er bij Belgische bedrijven leeft.

Advertentie

De agenda voor het boeiende (en gratis) dubbelseminar van 5/5 (één voormiddag te Edegem) over BI/analytics en mobile is compleet. Ook de laatst toegevoegde sprekers geven een goed beeld van wat er bij Belgische bedrijven leeft.

De keynote, verzorgd door CapGemini over trends in BI, Big Data en Mobile, lag al enkele weken geleden vast. Naar goede gewoonte brengen we met Smart Business ook een exclusief onderzoek over de twee thema’s van de dag: BI enerzijds en mobile anderzijds. Hoe zit het met het gebruik in ons land?

Boeiende cases: BI

Na de plenaire sessie komen er bedrijven vanuit de praktijk hun ervaringen delen. Voor BI is naast Essent en VPK ook Sanofi toegevoeld.

Het BI-project bij Sanofi, een innovatieve farmaceutische onderneming, is 100 procent gedreven door de business gebruikers. Het betreft een uitgebreide BI-toepassingen voor de sales- en marketingprofielen binnen de organisatie, die bovendien verder gaat dan de klassieke rapportering. 

Boeiende cases: mobile

Voor mobile zijn naast lingeriefabrikant Van de Velde en installatiebedrijf Verstraete (lees: technici met tablets) ook Tucrail en Limecraft toegevoegd.

Tuc Rail, dat instaat voor grote infrastructuurprojecten voor de spoorwegen, komt hun project in enterprise mobility toelichten. Dankzij hun platform en aanpak kunnen ze mobiele toestellen beheren en beveiligen. En daarnaast op een gestroomlijnde manier mobile apps te ontwikkelen binnen de organisatie.

Daarnaast brengt Limecraft een case rond het beheren en uploaden van filmbeelden vanuit verafgelegen of moeilijk bereikbare locaties. Hierdoor wordt het volledige videoproductieproces bevrijd.

Gratis inschrijven kan op: www.businessmeetsit.be