Nieuws

Google brengt Android Auto op de markt

Vanaf vandaag kun je Android Auto in je voertuig krijgen. Je moet dan wel een smartphone met Android 5.0+ hebben en je auto moet overweg kunnen met Pioneer-units.

Android Auto van Google is eindelijk beschikbaar. Mensen met een smartphone met minimaal Android 5.0 Lollipop kunnen het toestel met hun voertuig verbinden. Vervolgens kunnen zij de taakgerichte interface ook via hun mobiele apparaat aansturen met spraakopdrachten en het aanraakscherm.

Tot de functionaliteiten behoren onder meer de mogelijkheden tot handsfree bellen, volumebeheer en navigatie via Google Maps. Verder ondersteunt Android Auto het handsfree versturen van berichten, het voorlezen van binnenkomende berichten en de bestuurder kan reageren via spraak-naar-tekstherkenning. Gebruikers installeren op hun mobiele apparaat de speciale Android Auto-app vanuit de Play Store

Android Auto wordt stelselmatig wereldwijd uitgerold. Je kan de systemen al wel bij ons bestellen. Het gaat om de Pioneermodellen AVIC-F77DAB, AVIC-F70DAB en AVH-X8700BT dieintegratie van Android Auto te krijgen. Het goedkoopste pakket start vanaf 749 euro. 

[related_article id=”158901″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business