Nieuws

Slimmer vergaderen met het Smart Kapp-whiteboard

De standaard in smartboards, Smart, heeft een klein digitaal bord klaar voor op kantoor. Alles wat je tekent op het bord, verschijnt simultaan op smartphones en tablets.

De Smart Kapp ziet er bijzonder goed uit vergeleken met een klassiek whiteboard. Het schrijfvlak van 84 inch is in feite een matte glasplaat, met onderaan enkele sneltoetsen om de data gemakkelijk te wissen of door te sturen.

Het enige wat je moet doen voor je start, is de QR-code scannen in de linker benedenhoek. Daarna verschijnt op de smartphone/tablet/laptop exact het scherm van de Smart Kapp. Alle aantekeningen kan je live volgen. Ideaal om schema’s met een grote groep te delen, maar ook om die direct op te slagen op je toestel. Alle aantekeningen kunnen worden geïntegreerd met Evernote.

[related_article id=”161563″]

Van zodra de aantekeningen worden gewist op het bord, krijg je op je mobiele toestel een nieuw vlak te zien waarop opnieuw kan worden getekend. Belangrijk om te weten: het gaat om een whiteboard en geen digitaal bord. Je kan dus niet op je smartphone aantekeningen maken om die daarna automatisch op het scherm te tonen.

Voor het bedrijfsleven met meerdere kantoren is de Smart Kapp extra handig. Zo kan iedereen over alle filialen/bedrijven de aantekeningen volgen die worden gemaakt bij een conference call, zodat je niet enkel de stem van de spreker hoort en een vaag beeld in de verte van het whiteboard voorgeschoteld krijgt.

De mobiele app is voorlopig enkel compatibel met Android en iOS. Over Windows Phone wordt met geen woord gerept. Je kan al een Smart Kapp in je kantoor halen voor 1.199 euro. Per gebruiker mag je rekenen op 1,99 euro per maand voor extra mobiele premium-diensten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business