Nieuws

Apple iWork voortaan beschikbaar op andere platformen

Voortaan is een iPhone, iPad of Mac niet langer vereist om gebruik te maken van de iWork-apps. Apple breidt het kantoorpakket uit naar andere platformen.

Apple breidt zijn gratis kantoorpakket iWork uit naar andere platformen. Pages, Numbers en Keynote zijn voortaan voor iedereen beschikbaar in de cloud, zonder dat je over een iPhone, iPad of Mac moet beschikken. De enige vereisten zijn een internetverbinding en Apple ID.

Wie zich aanmeldt voor de iWork for iCloud-apps krijgt 1 GB gratis opslagruimte om zijn bestanden in de cloud te bewaren en op elk toestel toegankelijk te maken, onafhankelijk van het besturingssysteem. Apple gaat daarmee de concurrentie aan met Office Online van Microsoft en Google Drive, maar die geven allebei 15 GB gratis opslagruimte cadeau.

Voorlopig wordt de ondersteuning op andere platformen alleen nog maar aangeboden via de bètaversie van iWork for iCloud. Het is nog niet duidelijk wanneer de functionaliteit naar de standaardversie van het kantoorpakket wordt uitgebreid.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business