Nieuws

Office voor Androidtablets verschijnt vandaag

De afgewerkte versie van Microsoft Office voor Androidtablets verschijnt in de loop van vandaag in de Play Store. Een scherm van 7 inch of groter is vereist.

Nauwelijks enkele weken na de lancering van een bètaversie van Office voor Android verschijnt vandaag de afgewerkte versie in de Play Store. Dat weet Engadget. Volgens de website zal het mobiele kantoorpakket vanaf 16u deze namiddag geleidelijk aan uitgerold worden.

Office voor Android is gericht op tablets. Met steeds kleiner wordende tablets en steeds groter wordende telefoons lijkt de grens tussen de twee dezer dagen ergens tussen de 6 en de 7 inch te liggen. Heb je dus een toestel met een schermdiagonaal van 7 inch of meer, dan zal je de apps in de winkel vinden. Android 4.4 KitKat is verder een must, net als een ARM (of Qualcomm)-processor en 1 GB aan RAM-geheugen.

[related_article id=”161452″]

Office voor Android bestaat uit Word, Excel en Powerpoint. De apps zijn gratis te downloaden en gebruiken, maar een Microsoft-account is wel noodzakelijk. Om geavanceerde bewerkingen uit te voeren en op schermen van 10,1 inch of groter moet je inloggen in de apps met een betalend Office365-abonnement.

Als alles goed gaat en Engadget heeft het bij het rechte eind gaan wij vandaag nog aan de slag met de apps, en kan je in de loop van morgen een preview lezen op deze website.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business