Nieuws

Proximus laat twee nummers toe op één smartphone

De operator lanceert Bizz Switch, een dienst voor zelfstandigen en vrije beroepen om twee verschillende nummers te gebruiken op één smartphone.

Proximus lanceert Bizz Switch, een dienst voor zelfstandigen en vrije beroepen om twee verschillende nummers te combineren op één smartphone, zonder dat ze daarvoor een extra simkaart nodig hebben.

Smartphones met ondersteuning voor meerdere simkaarten zijn in België eerder schaars. Toch zijn er heel wat gebruikers die twee verschillende telefoonnummers gebruiken om hun werk en privé gescheiden te houden. Met Bizz Switch biedt Proximus een nieuwe oplossing die de nood van dualsim of een extra toestel overbodig maakt.

Zakelijke klanten met een Bizz-abonnement kunnen een tweede mobiel of vast nummer van hun onderneming toevoegen aan hun persoonlijk gsm-nummer op hun smartphone. Het persoonlijke nummer zal altijd blijven werken. Het professionele nummer kan via de Bizz Switch-app op elk moment, eventueel zelfs automatisch, worden in- of uitgeschakeld. Staat dat nummer uit, dan komen de oproepen op een voicemail terecht.

Concreet zal Bizz Switch in de volgende twee versies worden aangeboden:

  • Bizz Mobile Switch: twee mobiele nummers op één toestel
    De klanten combineren hun persoonlijke gsm-nummer met een tweede mobiel nummer van hun onderneming op hun smartphone. Voor 7 euro per maand (excl. btw) krijgen zij een tweede mobiel nummer (nieuw of bestaand) en kunnen ze de Bizz Switch-app gebruiken om het tweede telefoonnummer aan- of uit te zetten.
  • Bizz Office Switch: een mobiel nummer en een vast nummer op één toestel
    De klanten combineren hun persoonlijke gsm-nummer met een vaste lijn op hun smartphone. Voor 7 euro per maand (excl. btw) ontvangen zij de oproepen naar hun vaste nummer ook op hun smartphone en kunnen zij de Bizz Switch-app gebruiken om het vaste telefoonnummer aan- of uit te zetten.

De Bizz Switch-app biedt ondersteuning voor zowel Android, iOS als Windows Phone.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business