Nieuws

De opmars van de Apple reseller

Ook Eurosys kondigt zich aan als Apple reseller. Het geeft blijk van de ambities van Apple, met name in de bedrijfswereld.

EuroSys, een IT-dienstverlener met meer dan 220 specialisten, is benoemd tot Apple Authorised Reseller (AAR). Dergelijke status stelt EuroSys in staat het complete portfolio van Apple aan te bieden aan haar klanten. Dit gaat van iPhone, iMacs, Macbooks en iPads tot uitgebreide serversystemen, en dienstverlening.

Dat Apple zich meer een meer roert op de bedrijfsmatrkt, is duidelijk. Al gaat het hiervoor in zee met gevestigde dienstverleners, zoals dat eerder met IBM het geval was. Eurosys doet dit dan weer als reseller.

BYOD 

Door deze partnerstatus komt EuroSys naar eigen zeggen tegemoet aan de groeiende vraag naar zakelijke Apple-oplossingen. "We merken dat Apple een steeds grotere speler op de zakelijke markt is, en mede door de trend dat medewerkers hun eigen toestellen willen gebruiken voor hun werk (Bring your own device) neemt het gebruik van Apple-producten en -oplossingen alsmaar toe", stelt Mark Lens, CEO van EuroSys.

Met de uitbreiding van het Apple-aanbod profiteren organisaties, volgens Lens, van onder meer de verbeterde efficiëntie en productiviteit die de Bring Your Own Device (BYOD)-trend biedt. Daarbij worden de IT-governance, veiligheid en service levels behouden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business