Wat doe je als organisator van een seminar business continuity als op 11 december, de dag van het seminarie een treinstaking is aangekondigd? Gewoon laten doorgaan, en het voorval in je voordeel trachten om te buigen.

Advertentie

Wat doe je als organisator van het seminar business continuity als op 11 december, de dag van het seminarie een treinstaking is aangekondigd? Gewoon laten doorgaan, en het voorval in je voordeel trachten om te buigen.

Op 11 december plant het vakblad Smart Business een (gratis) ‘Business Meets IT’-seminarie rond business continuity, in de voormiddag in Antwerpen bij ALM. Deze datum ligt al lang vast, alleen bleek 11 december recent te zijn uitgeroepen dag voor de treinstaking van de NMBS. Waardoor er de hele dag geen treinverkeer zal zijn.

“Onze locatie ligt een eind verwijderd van Berchem Station. Slechts een kleine minderheid van de deelnemers komt ook effectief met de trein”, vertelt Leander Vogels van Business Meets IT. “Maar mogelijk heeft zo’n treinstaking wel een effect bij de deelnemers”, stelt hij.

En dus deed men bij Business Meets IT een beroep op zijn eigen business continuity-plan uit. Dat betekent: alle sprekers, sponsors en deelnemers contacteren en hen op het hart drukken dat het even op 11/12 wel gewoon doorgaat. Of hoe het seminarie en de organisatoren meteen voorwerp werden van hun eigen dagthema.

Inschrijven op het (gratis) seminarie kan overigens nog steeds op www.businessmeetsit.be
 

Advertentie