Tips

Gratis white paper: de hybride cloud

Voor ons gratis seminarie over cloudcomputing op 30 september bieden wij je een gratis white paper aan over de hybride cloud.

Speciaal voor ons gratis seminarie over cloudcomputing op 30 september bieden wij je een gratis white paper aan over de hybride cloud: wat is het en waarom is het van tel?

Gedurende meerdere jaren staat cloudcomputing centraal bij iedereen die IT-beslissingen moet nemen. In praktijk gaat het om twee vormen: private en public. De private cloud is ontworpen en uitgerold door één organisatie, terwijl de public cloud door een cloudprovider als Microsoft of Google wordt aangeboden.

Heel vaak (en steeds meer) gaat het om een combinatie van deze twee: de hybride cloud. In deze white paper bespreken we het hoe en waarom (niet) van de hybride cloud. We bieden ook tien cruciale vragen of een hybride cloud ook iets is voor jouw organisatie. Je kunt deze white paper over (hybrid) cloudcomputing hier downloaden.

Op 30 september verzorgen Smart Business en ZDNet.be een (gratis) seminarie over cloudcomputing. Meer info over dit seminarie vind je op: www.businessmeetsit.be.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business