Nieuws

Gratis whitepaper: sales & marketing automation

Naar aanleiding van ons gratis seminarie over sales & marketing automation (op 30/9) bieden wij u twee gratis white papers aan over dit onderwerp.

Naar aanleiding van ons gratis seminarie over sales & marketing automation (op 30/9) bieden wij u twee gratis white papers aan over dit onderwerp.

Bent u als marketeer & sales manager al mee met het digitale tijdperk? De opdracht klinkt bekend in de oren. Een marketingafdeling moet onder andere campagnes ontwikkelen en opvolgen, marktopportuniteiten zoeken, klantengedrag analyseren en nog veel meer. De collega’s van de verkoopafdeling contacteren prospecten en klanten, en proberen deals te realiseren.

Dit takenpakket is niet nieuw, maar de huidige omstandigheden vereisen een andere aanpak. Klanten zijn meer geïnformeerd en de schaarsheid van de informatie is vervangen door een overvloed. Dat gegeven op zich zet alles op z’n kop.

In dit eerste deel situeren we het veranderende landschap en behandelen we de drijfveren van sales & marketing automation.

U kan het eerste deel van onze white paper over sales & marketing automation hier downloaden.

Op 30 september organiseert Smart Business en ZDNet.be een (gratis) seminarie over sales & marketing automation. Meer info over dit seminarie vindt u op: www.businessmeetsit.be.

jQuery(document).ready(function($) {
$(“.fancybox”).fancybox();
});

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business