Tips

Download het ICT-Jaarboek: deel 5

Speciaal voor ons dubbelseminarie over cloud computing en sales & marketing automation, bieden wij je gratis het bekende ICT-Jaarboek aan.

N [related_article id=”161920″] aar aanleiding van ons gratis dubbelseminarie over cloud computing en sales & marketing automation, bieden wij je gratis het bekende ICT-Jaarboek in digitale vorm aan.

In dit vijfde deel van het ICT-jaarboek leest u alles over security. We schrijven over de opmars van security in de cloud. Wat zijn de gevolgen van cloud computing voor security? We overlopen de (vaak kleine) maatregelen die je kunt nemen tegen cyberaanvallen. En we schrijven over de groei in de internet-camerabewaking.

We brengen ook interessante cijfers. Wat zijn de marktaandelen van de leveranciers van firewalls en antivirus? Wat is de aanpak van Belgische bedrijven (en hun CIO’s) rond security? Welke onderdelen besteden ze het meest uit, en aan wie?

Je kunt het vijfde deel van het ICT-Jaarboek hier downloaden.

Op 30 september verzorgen Smart Business en ZDNet.be een gratis dubbelseminarie over cloud computing én sales & marketing automation. Ook deze thema’s komen er verder aan bod. Meer info over dit seminarie en over onze populaire seminariereeks vind je op: www.businessmeetsit.be

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business