Naar aanleiding van ons dubbelseminarie over cloud computing en sales & marketing automation, bieden wij u gratis het bekende ICT-Jaarboek in digitale vorm aan.

Advertentie

Naar aanleiding van ons gratis dubbelseminarie over cloud computing en sales & marketing automation, bieden wij u gratis het bekende ICT-Jaarboek in digitale vorm aan.

In dit vijfde deel van het ICT-jaarboek leest u alles over security. We schrijven over de opmars van security in de cloud. Wat zijn de gevolgen van cloud computing voor security? We overlopen de (vaak kleine) maatregelen die u kunt nemen tegen cyberaanvallen. En we schrijven over de groei in de internet camerabewaking.

We brengen ook interessante cijfers. Wat zijn de marktaandelen van de leveranciers van firewalls en antivirus? Wat is de aanpak van Belgische bedrijven (en hun CIO’s) rond security? Welke onderdelen besteden ze het meest uit, en aan wie?

U kan het vijfde deel van het ICT-Jaarboek hier downloaden.

Op 30 september organiseert Smart Business en ZDNet.be een (gratis) dubbelseminarie over cloud computing én sales&marketing automation. Ook deze thema’s komen er verder aan bod. Meer info over dit seminarie en over onze populaire seminariereeks vindt u op: www.businessmeetsit.be.

jQuery(document).ready(function($) {
$(“.fancybox”).fancybox();
});

Advertentie