Naar aanleiding van ons seminarie over Trends in IT van 2 september, bieden wij u gratis het bekende ICT-Jaarboek in digitale vorm aan.


Naar aanleiding van ons gratis seminarie over Trends in IT van 2 september, bieden wij u gratis het bekende ICT-Jaarboek in digitale vorm aan.

In dit vierde deel van het ICT-jaarboek leest u alles over IT-diensten. Hoe tevreden zijn bedrijven van hun dienstenleverancier? Welke onderdelen van hun IT besteden ze het meest uit? En wat zijn de marktaandelen in outsourcing in ons land van HP, IBM, Realdolmen en de andere?  Hoe zit het met offshore en nearshore?

Verder besteden we aandacht aan de opmars van cloud en de gevolgen ervan voor service providers. We kijken naar de rol van de service desk anno 2014 (en of die niet is voorbijgestreefd). En we polsen bij CIO’s naar hun aanpak rond outsourcing, offshore en IT frameworks.


U kan het vierde deel van het ICT-Jaarboek hier downloaden.

Op 2 september organiseert Smart Business en ZDNet.be een (gratis) seminarie over "Trends in ICT". Ook deze thema"s komen er verder aan bod. Meer info over dit seminarie en over onze populaire seminariereeks vindt u op: www.businessmeetsit.be .

jQuery(document).ready(function($) {
$(“.fancybox”).fancybox();
});

William Visterin is B2B hoofdredacteur bij Minoc Media Services. Hij staat in voor het vakblad Smart Business en de seminar reeks Business Meets IT, waar hij ook als keynote spreker fungeert. Ook een flink deel van de zakelijke content en research (over oa cloud, datacenter, mobile, security, business software, outsourcing, telecom,…) is van zijn hand. William schrijft én spreekt over IT, telecom, internet en business, en het liefst zelfs over allevier tegelijk.