Naar aanleiding van ons gratis seminarie over Trends in IT van 2 september, bieden wij u gratis het bekende ICT-Jaarboek in digitale vorm aan. Dit is deel 3 over hardware.


Naar aanleiding van ons seminarie over Trends in IT van 2 september, bieden wij u gratis het bekende ICT-Jaarboek in digitale vorm aan.

In dit derde deel van het ICT-jaarboek leest u alles over hardware. Hoe tevreden zijn bedrijven van hun hardware, zoals laptops, tablets, smartphones, servers of storage? Wie virtualiseert. En wat zijn de marktaandelen in deze categorieën in ons land van HP, Dell, IBM, Apple en de andere?

Verder besteden we aandacht aan de opmars van SSD in uw pc én in het datacenter. We laten u kiezen tussen laptops, tablets en alles daartussen. We spreken met CIO’s over onder andere BYOD en Infrastructure as a Service.


U kan hier ICT-Jaarboek: deel 3 (hardware) downloaden.

Op 2 september organiseert Smart Business en ZDNet.be een (gratis) seminarie over "Trends in ICT". Ook deze thema"s komen er verder aan bod. Meer info over dit seminarie en over onze populaire seminariereeks vindt u op: www.businessmeetsit.be.

jQuery(document).ready(function($) {
$(“.fancybox”).fancybox();
});

William Visterin is B2B hoofdredacteur bij Minoc Media Services. Hij staat in voor het vakblad Smart Business en de seminar reeks Business Meets IT, waar hij ook als keynote spreker fungeert. Ook een flink deel van de zakelijke content en research (over oa cloud, datacenter, mobile, security, business software, outsourcing, telecom,…) is van zijn hand. William schrijft én spreekt over IT, telecom, internet en business, en het liefst zelfs over allevier tegelijk.