Naar aanleiding van ons seminarie over Trends & IT, bieden wij u gratis het bekende ICT-Jaarboek in digitale vorm aan. Dit is deel 1 over trends en tevredenheid.


 Naar aanleiding van ons seminarie over Trends in ICT van 2 september, bieden wij u gratis het bekende ICT-Jaarboek in digitale vorm aan.

In dit eerste deel van het ICT-jaarboek leest u alles over de plannen en tevredenheid ten aanzien van leveranciers. Over wie zijn we tevreden, en over wie niet? Naar welk deel van IT gaat het grootste budget?

Verder vindt u in dit eerste deel alles over de grote IT-trends en hun impact op uw bedrijf: cloud, mobile, BYOD, big data, social media en wearables. Daarnaast geven we ook een overzicht van de meest gevraagde IT-jobs.


Download hier het ICT-Jaarboek: deel 1 (trends & tevredenheid)

Op 2 september organiseert Smart Business en ZDNet.be een (gratis) seminarie over "Trends in ICT". Ook deze thema"s komen er verder aan bod. Meer info over dit seminarie en over onze populaire seminariereeks vindt u op: www.businessmeetsit.be .

jQuery(document).ready(function($) {
$(“.fancybox”).fancybox();
});

William Visterin is B2B hoofdredacteur bij Minoc Media Services. Hij staat in voor het vakblad Smart Business en de seminar reeks Business Meets IT, waar hij ook als keynote spreker fungeert. Ook een flink deel van de zakelijke content en research (over oa cloud, datacenter, mobile, security, business software, outsourcing, telecom,…) is van zijn hand. William schrijft én spreekt over IT, telecom, internet en business, en het liefst zelfs over allevier tegelijk.