Vijf business facts die tot de verbeelding spreken (2)

Van McDonald's-menu's die oorspronkelijk hotdogs waren en een Facebook-baas die kleurenblind is. Vijf opmerkelijke business facts.

1. McDonald’s eerste menu-items waren hotdogs, niet hamburgers. Overigens heeft een op de acht van alle Amerikaanse arbeiders ooit bij McDonald’s gewerkt.
 

2. De Apple iPad wordt geproduceerd in Azië. Mocht de tablet in de V.S. worden gefabriceerd, dan zou hij 1.140 dollar kosten.
 

3. Alles wat u zegt met behulp van Siri (de spraakassistent voor de iPhone en iPad) wordt naar Apple verstuurd en daar geanalyseerd en opgeslagen.
 

4. Het Facebook-logo is blauw omdat Mark Zuckerberg kleurenblind is, en rood en groen niet goed kan onderscheiden. Het toevoegen van / 4 aan de Facebook.com-URL brengt u overigens naar zijn persoonlijke Facebook-pagina.
 

5. Meer mensen in de wereld hebben mobiele telefoons dan dat ze over toiletten beschikken. Van de zeven miljard mensen op de wereld beschikken zes miljard over een mobiele telefoon. Maar slecht 4,5 miljard heeft een toilet. Het was overigens de boodschap waarmee de VN eerder dit jaar een wereldwijde campagne begonnen die moet leiden tot verbetering van de sanitaire omstandigheden voor grote delen van de wereldbevolking.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business