Servervirtualisatie is op twee jaar tijd verdubbeld

Het aantal Belgische organisaties die gebruik maken van servervirtualisatie is in twee jaar tijd verdubbeld. Dat blijkt uit een onderzoek naar aanleiding van het (gratis) Business Meets IT seminarie op 24/6 over virtualisatie.

Het aantal Belgische organisaties die gebruik maken van server virtualisatie is in twee jaar tijd verdubbeld. Dat blijkt uit een onderzoek naar aanleiding van het (gratis) Business Meets IT seminarie op 24/6 over datacenter & virtualisatie.

In de periode van april 2013 tot april 2014 nam het aantal bedrijfsvestigingen dat gebruik maakt van servervirtualisatie toe van 60 procent in 2013 naar de huidige penetratie van 70 procent.

Voor de verschillende branches in België is over de hele lijn een toename in het aantal locaties dat gebruikmaakt van servervirtualisatie te zien. Op twee jaar tijd verdubbelt het: van 35 tot 70 procent.

Dit alles blijkt uit analyse van circa 3.000 gesprekken die Computer Profile voerde met Belgische bedrijfsvestigingen met 50 of meer medewerkers over het softwaregebruik, waaronder virtualisatie-oplossingen.

Op 24 juni 2014 organiseren we een (gratis) Business Meets IT seminar waarop u alles te weten komt over het optimaliseren van uw datacenter, in de praktijk vaak het hart van uw organisatie. We leggen de nadruk op technologieën en concepten die voor uw datacenter van tel zijn zoals virtualisatie, energiebeheer en consolidatie. Meer informatie over het seminarie vindt u op de website van Business Meets IT.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business