PC Magazine 180 Android vs. Windows Phone Microsoft is al een paar jaar aan het vechten voor een plaats aan de top van de mobiele wereld – een ongebruikelijke positie voor de koning van de desktopsoftware. Android was al aan een razendsnelle opmars bezig toen Windows Phone in 2010 uitkwam, en valt voorlopig niet meer […]

Advertentie

PC Magazine 180

Android vs. Windows Phone

Microsoft is al een paar jaar aan het vechten voor een plaats aan de top van de mobiele wereld – een ongebruikelijke positie voor de koning van de desktopsoftware. Android was al aan een razendsnelle opmars bezig toen Windows Phone in 2010 uitkwam, en valt voorlopig niet meer te stoppen.

Massatest: NAS

Van de velen die een NAS thuis of op kantoor hebben staan, zullen er veel antwoordden dat ze nooit meer zonder kunnen. Een NAS is bijzonder handig om opslag te centraliseren op het netwerk, maar tegenwoordig kan een NAS zoveel meer. We testen 21 NAS-oplossingen, voor zowel thuisgebruik als kleine bedrijven.

Belgische en Nederlandse start-ups

Het begint bij een goed idee; de zekerheid dat je het gat in de markt hebt gevonden. Jij zal dat gat dichten met je kersverse start-up. Gemakkelijker gezegd dan gedaan: Europa blijkt niet de meest innovatievriendelijke plaats ter wereld te zijn, zeker niet voor kleine bedrijfjes. Wij praatten met vijf start-ups die zich door niets lieten afschrikken en zich waagden aan de lange klim naar succes, hier lees je hun verhaal.

Online bellen

Wie betaalt er nog om te bellen met vrienden en bekenden? Met VoIP (Voice over IP), oftewel de techniek om onze stemgeluiden over internet te versturen. Hoe dat werkt, wat je nodig hebt om er thuis mee aan de slag te gaan en hoe je er op kantoor kosten mee bespaart, is onderwerp van dit dossier.

Advertentie