Mobistar neemt klanten Colruyt Mobile over

Colruyt stopt met zijn aanbod voor mobiele telefonie. Colruyt Mobile-klanten worden automatisch overgedragen naar Mobistar.

Supermarktketen Colruyt trekt zich vanaf 2 juli terug van de markt voor mobiele telefonie en draagt zijn Colruyt Mobile-klanten over aan Mobistar.

Colruyt is sinds 2011 actief op de telecommarkt met een prepaidtarief voor lichte gebruikers. De supermarktketen maakt daarvoor gebruik van het netwerk van Mobistar, maar die mvno-overeenkomst wordt binnenkort stopgezet. Omdat Colruyt Mobile te weinig impact heeft op de markt, kan het zijn laagsteprijsgarantie niet langer garanderen en werd besloten om de activiteiten stop te zetten.

Om de continuïteit te garanderen, worden alle Colruyt Mobile-klanten overgedragen naar Mobistar. Zij zullen vanaf 2 juli automatisch op een Kangoeroe-tariefplan worden gezet en kunnen hun resterend belkrediet en nummer blijven behouden. Zowel Colruyt als Mobistar zullen persoonlijk contact opnemen met de klanten om hen van de overdracht op de hoogte te stellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business