PC Magazine 177 Browseroorlog Websites moeten alles kunnen wat apps ook kunnen, vinden de ontwikkelaars van browsers. Hiervoor moeten browsers meer capaciteit en snelheid krijgen. De meeste browsers gaan precies die richting op.   75 must-have apps Mobiele toestellen, of dat nu smartphones, tablets of hybride laptops zijn, worden steeds belangrijker in ons leven. Als […]

Advertentie

PC Magazine 177

Browseroorlog
Websites moeten alles kunnen wat apps ook kunnen, vinden de ontwikkelaars van browsers. Hiervoor moeten browsers meer capaciteit en snelheid krijgen. De meeste browsers gaan precies die richting op.

 

75 must-have apps
Mobiele toestellen, of dat nu smartphones, tablets of hybride laptops zijn, worden steeds belangrijker in ons leven. Als gevolg daarvan winnen ook de apps op die apparaten aan belang. Wij gingen op zoek naar de handigste en meest onmisbare apps, voor op het werk en daarbuiten.

 

Processorgids
De wereld van computerchips staat nooit stil. Met de opkomst van ARM is het nog maar de vraag hoelang de klassieke x86-gebaseerde chips zullen blijven bestaan. Hoog tijd voor een diepgaande analyse.

 

Test: AIO-computers
De klassieke desktoptoren heeft al lang zijn charme verloren in elk huis. Tegenwoordig is een laptop een aardig alternatief, maar ook de All-In-One computer groeit aan populariteit. Een overzicht!

Advertentie