PC Magazine 176 Crowdfunding Tegenwoordig wanneer je een idee hebt, kun je het internet op om via crowdfunding geld te verdienen om je project realiteit te maken. Wat zijn de mogelijkheden? En hoe zorg je ervoor dat jouw project succes heeft?   HTML 5 HTML 5 moest de tekortkomingen van webdesign verhelpen. In korte tijd […]

Advertentie

PC Magazine 176

Crowdfunding
Tegenwoordig wanneer je een idee hebt, kun je het internet op om via crowdfunding geld te verdienen om je project realiteit te maken. Wat zijn de mogelijkheden? En hoe zorg je ervoor dat jouw project succes heeft?

 

HTML 5
HTML 5 moest de tekortkomingen van webdesign verhelpen. In korte tijd groeide het uit tot een standaard die door zo goed als alle browsers, ook mobiele, wordt ondersteund. HTML5 bracht ongekende interactieve mogelijkheden en functies naar de browser.

 

Trends 2014
Wat brengt 2014 allemaal voor ons? Geen eenvoudige vraag om een sluitend antwoord op te geven. We bekijken wat er voor jou in huis gaat veranderen, op het werk en overal onderweg.

 

E-reading
Zo"n papieren boek, dat je nog keihard kunt kapotlezen en daarna als een soort trofee deponeren in je kast? Dat is nog lang niet verdwenen. Maar het elektronische boek is wel aan een stevige opmars bezig.

Advertentie