PC Magazine 178 Apple Carplay Apple demonstreerde op het autosalon van Genève voor het eerst CarPlay, een systeem dat de iPhone volledig moet integreren met de auto. Massatest: Workstations Workstation vertaalt zich als werkstation, maar toch hebben workstations een speciale betekenis in de  markt. Het zijn namelijk de meest krachtige en op betrouwbaarheid gerichte machines […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!PC Magazine 178

Apple Carplay
Apple demonstreerde op het autosalon van Genève voor het eerst CarPlay, een systeem dat de iPhone volledig moet integreren met de auto.

Massatest: Workstations
Workstation vertaalt zich als werkstation, maar toch hebben workstations een speciale betekenis in de  markt. Het zijn namelijk de meest krachtige en op betrouwbaarheid gerichte machines voor de zakelijke markt. Zwaar geschut voor de zwaarste en meest verantwoordelijke taken.

Alles over webshops
Het aantal mensen dat op het internet met een webshop start, neemt hand over hand toe. Hoe begin je daar aan? Waar moet je op letten? Wat zijn de do’s en don’ts van een goede shop? En welke software kun je gebruiken om jouw winkel op het net te krijgen? Dat leggen we je uit in dit dossier.

Kantoorsoftware
Wie Office hoort, zal er bijna automatisch Microsoft voor plakken. Dat is eigenlijk niet juist, want in de wereld van tekstverwerkers en spreadsheets is nog steeds een felle concurrentiestrijd gaande, die met de opkomst van tablets en smartphones eerder heftiger is geworden dan milder.