Nieuws

Zeven manieren om uw Kloutscore op te krikken

Uw Kloutscore is een belangrijke indicator van uw invloed in sociale media. Lees hier onze tips om uw score op te krikken.

Door de ene verguisd, door de andere bejubeld, het minste wat u kunt zeggen van Klout is dat de dienst controversieel is. Klout gebruikt social media analytics om de invloed van mensen op sociale media te meten. Ondanks de controverse wordt er door velen rekening gehouden met de Kloutscore. Daarom deze tips om de uwe te verbeteren:

1. Wees authentiek

Probeer uw Kloutscore niet te manipuleren, maar deel uw passies met de wereld. Niet veel mensen doen dat, dus u zult er zo uitspringen.

2. Deel groot persoonlijk nieuws

Bent u voor het eerst vader of moeder geworden? Deel dat nieuws op sociale media! Jason White, senior SEO strategist bij Dragon Search Marketing, zag zijn Kloutscore tot 30 punten toenemen door de sociale interacties na het delen van zijn nieuws.

3. Verbind met invloedrijke personen

Als iemand met een hoge Kloutscore uw tweets retweet, verhoogt uw Kloutscore ook. Verbind dus met invloedrijke personen en ga met hen in interactie.

4. Word invloedrijk op minstens één sociaal netwerk

Aan het sociale netwerk waarop u het meest actief bent, wordt door Klout het meeste gewicht toegekend bij het berekenen van uw score.

5. Werk harder

Een Kloutscore van in de 30 verkrijgen is relatief eenvoudig. Zodra u de 40 passeert, is het al heel wat meer werk om uw Kloutscore verder op te krikken. U zult meer moeite moeten doen.

6. Word ook offline invloedrijk

Als u niet actief bent op Twitter en Facebook, maar wel op LinkedIn verbonden bent met invloedrijke personen, weegt dat mee in uw Kloutscore. Ook als u een populaire Wikipedia-pagina hebt of als er vaak naar je naam gezocht wordt op Microsofts zoekmachine Bing krijgt u extra punten.

7. Neem het niet te serieus op

Wil u elke keer u uw Kloutscore naast uw naam ziet staan dat getalletje verbeteren? Voelt u zich minderwaardig als u uw Kloutscore bekijkt? Dan neemt u het allemaal te serieus op: Klout bepaalt niet wie u bent.

In samenwerking met CIO.com

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business