Nieuws

Belgische datacenters breiden uit

De Belgische datacenters zitten eivol. Mede daarom breiden diverse aanbieders, zoals Interxion, hun datacenter uit. Of ze openen een nieuw, zoals de Cofely-groep. Of kondigen een nieuw aan, zoals BT.

De Belgische datacenters zitten eivol. Mede daarom breiden diverse aanbieders, zoals Interxion, hun datacenter uit. Of ze openen een nieuw, zoals de Cofely-groep. En BT kondigt er eentje aan.

Interxion, specialist op het gebied van colocatie datacenter diensten, maakt vandaag de uitbreiding bekend van zijn datacenter in Zaventem bij Brussel. Om aan de stijgende vraag naar infrastructuur en diensten te voldoen, breidt Interxion de bruikbare ruimte uit met 300 m².

De nieuwe ruimte is operationeel vanaf januari 2014. “Deze uitbreiding is het logische antwoord op de vraag die we krijgen vanuit de Belgische markt”, verklaart Frederik Dewulf, algemeen directeur van Interxion België in het bijhorende persbericht.

[related_article id=”152275″]

Agility in Namen
Eerder deze week in Namen opende de Cofely-groep voor de eerste keer de deuren van zijn datacenter Agility in het Crealys-park in de regio van Namen. De activiteit van dit datacenter is gericht op het zuiden van België en de regio Namen in het bijzonder.

Interxion en Cofely zijn geen alleenstaande gevallen. Enkele maanden geleden opende zowel Belgacom als Interoute een nieuw datacenter of uitbreiding.

BT kondigt een nieuw datacenter aan voor de Benelux-klanten nabij Rotterdam. Allemaal doen ze dat om de stijgende vraag naar capaciteit te kunnen beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business