Welkom in de virtuele wereld Virtual Reality komt weer een stapje dichterbij. De Oculus Rift is een veelbelovend stukje technologie dat voor weinig geld wel eens een grote stap zou kunnen zetten in de computerwereld.     Opnieuw aan het werk Het einde van de vakantie is het ideale tijdstip om het juiste digitale gereedschap […]


Welkom in de virtuele wereld

Virtual Reality komt weer een stapje dichterbij. De Oculus Rift is een veelbelovend stukje technologie dat voor weinig geld wel eens een grote stap zou kunnen zetten in de computerwereld.

 


 

Opnieuw aan het werk

Het einde van de vakantie is het ideale tijdstip om het juiste digitale gereedschap te kopen. Zo kunnen we met herwonnen moed aan het werk gaan. Wordt het een tablet, een laptop of allebei?

 

Printers voor thuiskantoor

Wie een thuiskantoor heeft, kan niet om een printer heen. Dat is in de meeste gevallen een multifunctional of alles-in-één printer. Wij testen 10 exemplaren.

 

Je eigen bioscoop

Hoewel televisieschermen en monitoren steeds groter worden, zijn er altijd mensen die meer willen. Maar een gigantisch beeldscherm kost enorm veel. De goedkopere oplossing is een Full HD-projector.