[Partner info] Cegeka – Bent u al een connected organisation? Wij leggen onze ervaring, expertise en sectorkennis in de schaal om businesswaarde en strategisch voordeel te creëren, en om van uw bedrijf een echte connected organisation te maken. Wij kunnen dat omdat we al meer dan 20 jaar heel goed naar onze klanten luisteren en hun […]


[Partner info] Cegeka – Bent u al een connected organisation?

Wij leggen onze ervaring, expertise en sectorkennis in de schaal om businesswaarde en strategisch voordeel te creëren, en om van uw bedrijf een echte connected organisation te maken. Wij kunnen dat omdat we al meer dan 20 jaar heel goed naar onze klanten luisteren en hun IT van dichtbij meemaken. Soms doen we dat van heel dichtbij, op locatie bij onze klanten. Soms voelt het door de snelheid heel dichtbij, maar werken we vanop afstand. Onze wendbaarheid in processen en toepassingen maakt onze klanten toekomstbestendig. Zo groeien we samen verder.

 


Wij zeggen vaak dat de slagkracht van een bedrijf gelijk is aan de kracht van zijn netwerk. Hoe meer je verbonden bent met klanten en leveranciers, hoe meer medewerkers intern verbonden zijn, hoe sneller en krachtiger je kan optreden. Cegeka heeft de expertise om het alsmaar complexere IT-vraagstuk voor u als connected organisation op te lossen, voor werkplek-, infrastructuur- en applicatiebeheer.

 

Hybride cloud wint in de toekomst
Wij bouwen verder op de jarenlange ervaring met onze eigen Cegeka cloud en ontwikkelen samen met partners private cloudoplossingen. Ook de public cloud heeft voor ons geen geheimen meer.  Zo zijn we ideaal geplaatst om u te helpen met een werkbare hybride oplossing, waarin al uw data en applicaties op de juiste plaats staan. Want u hangt uw bankuittreksels thuis ook niet op de koelkast, toch?

Outsourcen van applicaties
Meer en meer bedrijven plooien zich terug op hun kernactiviteiten en kunnen voor hun softwareapplicaties rekenen op betrouwbare partners als de Cegeka Software Factory. Of het nu gaat om software op maat, web-based toepassingen, mobile apps, modernisering van een bestaande applicatie of technisch beheer zodat uw applicaties in de beste omstandigheden toegankelijk zijn, u vindt het allemaal bij Cegeka.

Operational excellence door nearshoring
Door investeringen in ons shared service center in Roemenië blijven we zeer concurrentieel zonder de nadelen van complete offshoring, zowel voor infrastructuurmonitoring op afstand als software ontwikkeling. Onze Roemeense collega’s werken virtueel – en soms ook fysiek – mee in onze lokale projectteams. Want ook Cegeka is een connected organisation.

Meer info: www.cegeka.be

 

 

 

bedrijfsgegevens

Cegeka

Christoph Neut, Managing Director

Steven Germeys, Sales Director

Peter Ryckaert, Director Strategic Partnerships

Jos Polleunis, Chief Operating Officer

 

Universiteitslaan 9
B-3500 Hasselt

Tel: +32(0)11/24.02.34 
Fax: +32(0)11/23.34.25 
[email protected] 
www.cegeka.be