[Partner info] New Phone Repair is een alles in één reparatiecentrum dat zich bezig houdt met de reparatie van mobiele communicatie apparatuur die buiten de fabrieksgarantie valt.   Onze hoofdzaak is het repareren van gsm’s, smartphones, tablets en laptops. Wij bieden onze service voor alle soorte mobielen toestellen van alle merken. Daarnaast bieden wij diensten aan […]


[Partner info] New Phone Repair is een alles in één reparatiecentrum dat zich bezig houdt met de reparatie van mobiele communicatie apparatuur die buiten de fabrieksgarantie valt.

 

Onze hoofdzaak is het repareren van gsm’s, smartphones, tablets en laptops. Wij bieden onze service voor alle soorte mobielen toestellen van alle merken. Daarnaast bieden wij diensten aan gerelateerd aan het reparatieproces: logistiek, garantiebemiddeling, schade expertise, keuring en modificaties.


 

Wij onderscheiden ons door:

  • Onze ‘one day service’ * en ‘klaar terwijl je wacht service" **;
  • Een zeer ruime ervaring op het gebied van reparatie van mobiele apparatuur.
  • Wij repareren enkel met originele onderdelen.
  • Onze monteurs zijn volledig getraind en worden voortdurend bijgeschoold.

* Reparatie en retournering op dezelfde dag d.m.v. postverzendingen.
** Wacht op uw reparatie in ons reparatiecentrum.

 

Wij repareren voor diverse telecombedrijven, kantoorvakhandelaren, mediabedrijven, overheidsinstanties, IT bedrijven, openbaarvervoersbedrijven, zorginstellingen en bedrijven die Apple apparatuur als gereedschap inzetten binnen hun organisatie.

Nieuwsgiering wat New Phone Repair voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u vandaag nog contact met ons op.

 

bedrijfsgegevens

New Phone repair

Vlaamsekaai 7475
B-2000 Antwerpen
Tel: +32(0)3/294.68.65  
[email protected]

www.newphonerepair.be