Nieuws

UNIT4 Business Software

[Partner info]UNIT4 Business Software levert bedrijfssoftware en daaraan gerelateerde diensten aan publieke en zakelijke klanten. Wij richten ons op dynamische organisaties die in een wereld van constante verandering succesvol willen zijn en blijven, oftewel BLINC: Businesses Living in Change.

Voor dit soort organisaties is het cruciaal dat veranderingen snel, simpel en kosteneffectief kunnen worden doorgevoerd in de automatisering. Zij moeten er op kunnen vertrouwen dat hun business software de dynamiek en snelheid van veranderingen omarmt en aanpassingen zonder onderbreking van het bedrijfskritische proces mogelijk maakt. Vanuit dat uitgangspunt hebben we onze oplossingen ontworpen.

Oplossingen

Elke dynamische organisatie heeft een eigen visie op hoe veranderingen met automatisering moeten worden ondersteund. Wij begrijpen dat en bieden u verschillende financiële softwareoplossingen die aansluiten op de diverse invalshoeken:

  • de geïntegreerde ERP-oplossing UNIT4 Agresso
  • UNIT4 Coda Financials, "best-of-breed" financiële oplossingen

De applicaties hebben een ding gemeen: ze omarmen verandering.

 

UNIT4 Agresso – ERP-pakket met flexibiliteit als productfilosofie

Agresso combineert optimale en diepgaande informatievoorziening met een ongekend flexibele gegevensstructuur. Daardoor voldoet Agresso aan letterlijk iedere gewenste informatiebehoefte, hoe divers en complex die ook is. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Want dankzij de flexibele opzet van Agresso kan uw organisatie heel snel en blijvend inspelen op veranderende omstandigheden, zowel intern als extern.

 

 

Agresso kan binnen een geïntegreerde omgeving in één database administraties voeren van verschillende bedrijfsentiteiten, zelfs met verschillende gebruikerstalen en lokale wetgevingen.

Het ERP-systeem Agresso biedt ondersteuning voor de volgende vijf functionele gebieden:

  • Financieel management
  • Projectmanagement
  • Human resources management
  • Procurement
  • Business analyse en rapportage

 

UNIT4 Coda Financials – "best-of-breed" financiële oplossingen

Coda Financials best-of-breed applicatie voor financieel management is een standalone oplossing die uw bedrijf ondersteunt. Met Coda Financials haalt u best practices voor financiële processen in huis en verbetert u het inzicht in uw bedrijf, uw compliance en corporate governance.

 

We bieden een reeks applicaties aan voor:

  • Algemene boekhoudtransacties
  • Praktische financiële analyse
  • Consolidatie en rapportage
  • Sterkere bedrijfsprocessen
  • Naadloze systeemintegratie

 

Kortom, voor elke organisatie een passende oplossing. Vanzelfsprekend inclusief goede begeleiding en professionele ondersteuning van onze consultancyteams en trainingen door onze ervaren en deskundige trainers.

 

 

Meir 24   
B-2000 Antwerpen
Tel: +32(0)3/232.40.22 
Fax: +32(0)3/232.38.23

unit4bs@unit4.com  
www.unit4.be

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business