Nieuws

Syntigo

[Partner info] Syntigo – Wij vereenvoudigen uw connectiviteit

De toename van mobiele technologische middelen, IT in de cloud, krachtige netwerken, efficiëntere transportmiddelen, … Bedrijven waren fysisch en technologisch nog nooit zo geconnecteerd als vandaag. Communicatie en mobiliteit gaan hand in hand en Syntigo bevindt zich op het kruispunt van beide. Het is onze ambitie om de meest betrouwbare leverancier te worden van telecom- en datacenterdiensten voor mobiliteit en communicatie. Daartoe rekenen we op onze expertise en de doorslaggevende voordelen die onze infrastructuur biedt.

Door onze ervaring met het beheer van bedrijfskritische datatransfers –in het bijzonder voor klanten zoals Mobistar en RTL Belgium– bouwden we een solide telecomexpertise op. Maar we hebben nog meer te bieden. Getuige hiervan de opening, in 2012, van ons nieuw datacenter in Mechelen. Het is ideaal gelegen op de strategische as Brussel-Antwerpen, in het hart van ons 6.400 km lange glasvezelnetwerk . Dit Tier III-datacenter biedt bedrijven, overheden en integratoren een veilige omgeving voor het beheren en opslaan van gegevens. Ze kunnen het als primair of secundair datacenter aanwenden, of zelfs als back-up omgeving voor hun bestaande storage-infrastructuur. Syntigo kan colocatiediensten combineren met krachtige transmissieoplossingen.

Om gelijke tred te houden met de erg dynamische ICT-markt, wordt het beleid van ons bedrijf regelmatig geëvalueerd en aangepast. De combinatie exploitatie/exploratie is de sleutel van ons succes op lange termijn en de motor van voortdurende vernieuwing. De komende jaren zullen wij ons netwerk verder moderniseren en upgraden onder andere door op onze DWDM backbone snelheden tot 100 Gb beschikbaar te stellen, de ontwikkeling van Wifi-diensten voor de retailmarkt en high-speed Ethernet-diensten verbonden met het datacenter. Verder willen we extra meerwaarde aan ons dienstenaanbod toevoegen door de integratie van bijvoorbeeld Infrastructure as a Service en hybrid cloud computing diensten en, in het verlengde daarvan, Back-up en Storage as a Service oplossingen.

Kortom, onze ambities en roadmap zijn glashelder en dienen één algemeen doel: een antwoord bieden op de connectiviteits- en infrastructuurvraagstukken van onze klanten.

bedrijfsgegevens:
Syntigo
Hilde De Ceukelaire, Communication Manager
Luc Diels, Sales & Marketing Manager
Tweestationsstraat 82  
B-1070 Brussel
Tel: +32(0)2/525.19.00 
info@syntigo.com 
?www.syntigo.com

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business