Nieuws

Jiayu Belgium

[Partner info] Het Oostendse ICOSA verwierf onlangs de exclusieve verdeellicentie voor JIAYU smartphones in de Benelux. Bij veel mensen klinkt JIAYU reeds bekend in de oren, en sinds juni 2013 is JIAYU nu dus ook in de Benelux officieel vertegenwoordigd en verkrijgbaar.

JIAYU  werd in April 2009 in China opgericht, en is al snel uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 800 werknemers, waaronder een eigen Research & Development afdeling. Met 10 productielijnen is JIAYU klaar voor de toekomst.

Na de succesvolle introductie van de JIAYU G1, G2 en G3 introduceren wij nu de JIAYU G4. Naast de snelheid en betrouwbaarheid van het merk is voor veel mensen en zeker bedrijven de Dual Sim functie belangrijk. Dit maakt het mogelijk met twee simkaarten in één en dezelfde telefoon te werken. JIAYU is verder reeds vertegenwoordigd in landen zoals Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Rusland en India.

Momenteel worden de smartphones reeds succesvol verkocht via onze webshop, en is er ook reeds concrete interesse vanuit B-2-B. Daarnaast is het ook ons doel om in zee te gaan met één of meerdere verdelers en operatoren. Wij denken hierbij naast (al dan niet) exclusieve verkoop, ook aan exclusieve afhaalpunten bij geplande acties in de media.

De aankoopprijs van ons toptoestel,  de JIAYU G4 bedraagt slechts 215 euro (excl. BTW), en dit toestel moet met zijn ronduit schitterend design niet onder doen voor andere topmerken.

Enkele indrukwekkende voordelen en troeven van de JIAYU G4 smartphone op een rijtje:

•        Met de Dual SIM kunnen zowel privé als professionele gesprekken met 1 toestel gecombineerd worden, gedaan dus met die 2 vervelende GSM’s.
•        Check op elk moment van de dag je e-mails.
•        De toestellen beschikken met 3000 mAh over een uitzonderlijk sterke batterij
•        De Jiayu G4 beschikt over een 4,7 inch Retina display met een resolutie van 1280 x 720 pixels.
•        Standaard beschikt de Jiayu G4 over 4GB geheugen en is met een Micro-SD kaart eenvoudig uit te breiden tot maar liefst 64GB.
•        De smartphones hebben 2 camera’s – back camera van 13 megapixels. Ideaal voor perfecte foto’s of bvb Skype.
•        Daarnaast zijn er ook heel wat accessoires verkrijgbaar, zoals al dan niet gepersonaliseerde hoesjes, extra batterij, powerbanks, ….

Waar zit dan het verschil? In de prijs!! Ontdek de JIAYU G4 nu!

Voor meer info en het volledige gamma JIAYU Smartphones, neem gerust een kijkje op www.jiayumobile.be.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat, of voor een presentatie bij u op kantoor: info@jiayumobile.be of 0476/50.17.33.

Hopelijk tot binnenkort!

JIAYU BELGIUM

 

bedrijfsgegevens:
JIAYU Belgium
Sven Ghesquière  ;  +32(0)476/50.17.33  ;  sven@jiayumobile.be
Arianne Storme  ;  +32(0)475/27.31.55  ;  arianne@jiayumobile.be
Eksterstraat 2 
B-8400 Oostende
info@jiayumobile.be
www.jiayumobile.be

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business