Nieuws

Smals

[Partner info] Smals is de gemeenschappelijke ICT-organisatie van onze publieke instellingen in de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. Meer dan 1700 medewerkers hebben er één missie: grensverleggende projecten en services uitbouwen in e-government en e-health.

Diepgaande expertise, flexibiliteit, standaardisatie en schaalvoordelen zijn enkele redenen waarom de belangrijkste publieke instellingen in de sociale zekerheid en de gezondheidszorg hun informatiebeheer al sinds 1939 centraliseren bij Smals. Vandaag is de vzw goed voor een jaar-omzet van 222 miljoen Euro.

Uitdagende projecten met actuele technologie

ICT-projecten helpen de overheid om diensten aan burgers en bedrijven nog beter uit te bouwen. Met het geïntegreerd identificatie- en autorisatiebeheer kunnen bedrijven voortaan zelf aanwijzen wie er verantwoordelijk is voor Tax-on-Web, loonlijstbeheer, de inschrijving van bedrijfsvoertuigen… Het project kreeg de Agoria e-Gov Award 2012 voor Meest Innovatieve Project.
eBox voor de Burger behaalde de Agoria e-Gov Award 2012 voor de Beste Samenwerking. Hiermee zal elke burger beschikken over een beveiligde berichtenservice, gekoppeld aan een persoonlijk e-mailadres of mobiel nummer.
Vitalink, een sterk beveiligde online kluis voor een selectieve toegang tot medische informatie ging onlangs in een pilootfase van start.
Patiënten in vier Vlaamse regio’s laten hun medicatieschema inkijken door huisarts, apotheker, thuisverpleging of thuiszorg. Zo vermijden ze allergieën, dubbele medicatie of onregelmatige inname.

ICT voor de samenleving

Smals bouwt ICT-toepassingen voor werk, gezin en gezondheid. Sommige gelden internationaal als best practices. Wil je je ICT-talent ook inzetten voor de Belgische burgers en bedrijven? Ontdek vandaag onze vacatures in research, software-architectuur, analyse & ontwikkeling, netwerk-, server- en databankinfrastructuur, ICT-beveiliging, projectbeheer en ICT-management. 
Smals investeert in mensen. Als ICT-talent blijf je doorgroeien, dankzij een investering van 3,6 miljoen Euro per jaar in opleiding. Smals combineert aantrekkelijke loonvoorwaarden met een permanente zorg voor het evenwicht werk-privé en grote, uitdagende ICT-projecten.

bedrijfsgegevens:
Smals
Lydia Oomen, Recruitment Manager  ;  Lydia.Oomen@smals.be
Fonsnylaan 20
B-1060 Brussel

Tel: +32(0)2/787.53.12 
www.smals.be/jobs

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business